The Apparition (2012)

Regissör: Todd Lincoln
Skådespelare: Ashley Greene (Twilight), Sebastian Stan (The Covenant, Black Swan), Tom Felton (Harry Potter), Luke Pasqualino (Skins).
Handling: Kelly och Ben flyttar in i ett nytt hus och mystiska saker börjar hända...
 
 
Som den Skins-nörd jag är måste jag se allting med skådisarna därifrån. Luke har tyvärr en pytteliten roll men resten av skådisarna är också väldigt bra.
 
Problemet är storyn. Det känns som att manusförfattarna har brainstormat och slängt in alla läskiga scener de kunnat komma på, utan att bry sig om hur de passar in i filmen eller ihop med varandra. Visst blev det läskigt men filmen blev så mycket sämre då det kändes slarvigt gjort
 
Jag tycker att den här filmen skulle blivit mycket bättre om den handlade om personerna i början (se bild) och inte Kelly och Ben (som är väldigt tråkiga karaktärer). Mycket mer logiskt och eftersom det är så vanligt att skräckfilmer handlar om ett lyckligt heteropar i ett vackert hus skulle det vara kul om man gjorde något annorlunda.
 
Trots det ointressanta manuset var det okej - om man gillar skräck. Vissa av scenerna var väldigt obehagliga imo, andra sjukt fåniga (den vissnande kaktusen...). Helt enkelt en väldigt generisk skräckfilm.
 
 

Kommentarer:

Kommentarer:

Namn:
Kommer du ihåg?

E-mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0